Thewriteclub.se © 2009

 

En copywriter.

 

28 bokstäver.

 

Oändliga möjligheter.

 

Välkommen!

 

 

 

DU

Jag hade kunnat lägga in lite tårtdiagram här för att försöka imponera på dig. Men jag tror inte det skulle säga någonting om hur thewriteclub.se jobbar. Att lösningarna baseras på analys och strategi är helt enkelt underförstått. Det är du som är huvudperson och därför är det intressanta i sammahanget hur jag kan hjälpa just dig.

 

Du kanske arbetar på byrå och har tillgång till en copywriter. Men har copywritern kanske börjat le lite stramare på sistone, jobba allt senare och kanske till och med börjat tacka nej till fredags-after worken?? Hur som helst; det finns fortfarande en idé som ska kläckas, en text som ska produceras och framför allt en deadline som ska hållas.

 

Det är där thewriteclub.se kommer in i bilden; en trygg och kompetent resurs som hjälper till hela vägen från idé till färdig produkt. På köpet kan the writeclub bli copywriterns bästis. :)

 

Du kanske arbetar på ett företag och vill ha snabba, kreativa förslag utan mellanled. Eller ett komplement till de byråer du redan samarbetar med. Oavsett om du vill ha ett bollplank, en idéspruta eller en erfaren webbcopy så är thewriteclub.se lösningen.

 

JAG

Jag som grundat thewriteclub.se heter Päivi Korhonen och har arbetat som copywriter i över tio år. Genom åren har jag haft glädjen att få arbeta med ett flertal namnkunniga uppdragsgivare. Jag har tagit fram idékoncept, webbtexter och manus till bland annat Siemens Hushållsprodukter, Toyota, SL, Beckers Målarfärg, Fastighetsbyrån och Coop. Se gärna under "Jobb" för att se exempel på aktuella uppdrag.

 

TILLSAMMANS

Min fullkomliga övertygelse är att man får de bästa resultaten när man arbetar tillsammans och har roligt under resans gång. Därför tvivlar jag inte en sekund på att du och jag, tillsammans, kan ta kommunikationen till helt nya höjder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga floskler. Inget lull-lull. Bara väldigt bra texter.

paivi@thewriteclub.se | St Eriksgatan 85, 113 32 Stockholm | 0735- 031 255 | Företaget innehar F-skattsedel